Lapsikuvaus

Valloittavia lapsikuvia missä iässä tahansa!

 
Lapset on ihania! Lapsia on ihana kuvata juuri sen takia, että he ovat täydellisiä juuri sellaisena kuin ovat, aitoja ihania itsejään.

1v. kuvauksella on Suomessa pitkät perinteet ja se onkin suosituin ikä kuvaukselle. Myös puolivuotiaat tai juuri istumaan oppineet vauvelit ovat maailman suloisimpia kuvausmalleja. Ehdottomasti myös isommista lapsista talletetut kuvat ovat tärkeitä. Jo kouluikäisten lasten kanssa onnistuvat hieman erilaisemmat kuvauksetkin. Esim. Fine-Art tyyppiset kuvaukset, joissa on klassista muotokuvauksen henkeä. Tai kesällä pystymme helpommin järjestämään rennot perhekuvaukset myöhempään illalla, auringonlaskun aikaan.

Kuvauksiin minulla ei ihmeempiä ohjeita ole. Kuvaus on tietysti hyvä varata sellaiseen aikaan päivästä, että lapsella ei ole ruoka tai uniaika! Tulkaa rennoin mielin. Kuvaus kyllä sujuu omalla painollaan. Jos 1v. haluaa vetää itkupotkuraivarit heti ovella, niin se on vaan elämää <3 Aina voidaan sopia uusi aika, jos nyt se maailman huonoin päivä sattui just kuvauspäivälle. Kipeänä ei myöskään kuvata, vaan sovitaan uusi aika. Lapsikuvaukset teen kiireettömästi, rennolla fiiliksellä.

Mitäs jos niitä hymykuvia ei saada?

Jos ei naurata, niin sitten ei naurata. Vakavammat kuvat ovat myös aivan yhtä ihania. Tottakai tavoitteena on saada edes muutama hymykuva galleriaan ja melkeinpä aina se myös onnistuu. Kuvauksen aikana leikitään ja lauletaan, kutitellaan ja hassutellaan. Loppua kohden myös varautuneimmilta lapsilta saattaa jo mullekin hymy irrota.

Myös perhekuvia tai sisaruskuvia voidaan ottaa samalla kertaa. Perhekuviin haluan saada taltioitua myös teidän yhdessäoloa ja läheisyyttä, poseerattujen kuvien lisäksi.

Minulta löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta kuvaukseen. Omiakin saa ehdottomasti tuoda jos lapsella on esim. tärkeä unipupu, oma keinutuoli tms.. Kuvia voidaan ottaa myös ulkona, studion pihalla ja takana olevassa metsässä.

Varauksen jälkeen lähetän teille vielä tervetulo-ohjeet, miten kuvaukseen voi valmistautua ja josta löytyy myös muutama vinkkivitonen kuvausta varten.

Kovasti tykätyt, viehättävät vanhantyyliset kuvat!

Minulta köytyy myös kaapillinen erilaisia vanhantyylisiä vaatteita lapsille, jotka ovat vapaasti lainattavissa kuvaukseen. Kokoja löytyy myös isommille sisaruksille.