Lapset

Lapset on ihania! Lapsia on ihana kuvata juuri sen takia, että he ovat täydellisiä juuri sellaisena kuin ovat, aitoja ihania itsejään.
Kuvaus on hyvä varata sellaiseen aikaan päivästä, että lapsella ei ole ruoka tai uniaika! Tulkaa rennoin mielin. Kuvaus kyllä sujuu omalla painollaan. Jos 1v. haluaa vetää itkupotkuraivarit heti ovella, niin se on vaan elämää <3 Aina voidaan sopia uusi aika, jos nyt se maailman huonoin päivä sattui just kuvauspäivälle. Kipeänä ei myöskään kuvata, vaan sovitaan uusi aika. Lapsikuvaukset teen kiireettömästi, rennolla fiiliksellä.

Mitäs jos niitä hymykuvia ei saada?

Jos ei naurata, niin sitten ei naurata. Vakavammat kuvat ovat myös aivan yhtä ihania. Tottakai tavoitteena on saada edes muutama hymykuva galleriaan ja melkeinpä aina se myös onnistuu. Kuvauksen aikana leikitään ja lauletaan, kutitellaan ja hassutellaan. Loppua kohden myös varautuneimmilta lapsilta saattaa jo mullekin hymy irrota.

Istuvat vauvat

Puolivuotiaat ja istuvat vauvat ovat aivan valloittavia kuvattavia. Tämän ikäisiä vauvoja on ihana myös kuvata. He eivät vierasta, ovat hyväntuulisia eivätkä osaa vielä liikkua kovin lujaa. Mikä tärkeintä, he ovat myös vielä vauvoja pehmoisine piirteineen ja persikkaposkineen.

Myös perhekuvia tai sisaruskuvia voidaan ottaa samalla kertaa. Perhekuviin haluan saada taltioitua myös teidän yhdessäoloa ja läheisyyttä, poseerattujen kuvien lisäksi.

Minulta löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta kuvaukseen, myös ihania vaatteita 6kk-1v. koossa. Studion asut on merkitty kuvatekstiin #clientcloset. Omiakin saa tuoda jos lapsella on esim. tärkeä unipupu, oma keinutuoli tms.. Kuvia voidaan ottaa myös ulkona, studion pihalla ja takana olevassa metsässä.
Varauksen jälkeen lähetän teille vielä tervetulo-ohjeet, miten kuvaukseen voi valmistautua ja josta löytyy myös muutama vinkkivitonen kuvausta varten.