Lapsikuvaus

Lapsikuvaukset on ihania! Lapsia on ihana kuvata juuri sen takia, että he ovat täydellisiä juuri sellaisena kuin ovat, aitoja ihania itsejään. Minulla on kuvaajana yli 10 vuoden kokemus näistä kuvauksista, joten lapsikuvaukset onnistuvat kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Arvokkaita muistoja lapsuudesta, jotka vain kasvattavat arvoaan kun vuodet vierii.

Lapsikuvaus on hyvä varata sellaiseen aikaan päivästä, että lapsella ei ole ruoka tai uniaika! Tulkaa rennoin mielin. Kuvaus kyllä sujuu omalla painollaan. Jos 1v. haluaa vetää itkupotkuraivarit heti ovella, niin se on vaan elämää <3 Aina voidaan sopia uusi aika, jos nyt se maailman huonoin päivä sattui just kuvauspäivälle. Kipeänä ei myöskään kuvata, vaan sovitaan uusi aika. Lapsikuvaukset teen kiireettömästi, rennolla fiiliksellä.

Lopputuloksena saat monipuolisen gallerian, josta voit tilata kauniita ja viimeisteltyjä taideteoksia vaikka kotisi seinälle.

Kuvausten aikana leikitään ja lauletaan, kutitellaan ja hassutellaan. Loppua kohden myös varautuneimmilta lapsilta saattaa jo mullekin hymy irrota.

Istuvat vauvat

Myös puolivuotiaat ja istuvat vauvat ovat aivan valloittavia kuvattavia. Tämän ikäisiä vauvoja on ihana myös kuvata. He eivät vierasta, ovat hyväntuulisia eivätkä osaa vielä liikkua kovin lujaa. Mikä tärkeintä, he ovat myös vielä vauvoja pehmoisine piirteineen ja persikkaposkineen.

Myös perhekuvia tai sisaruskuvia voidaan ottaa samalla kertaa. Perhekuviin haluan saada taltioitua myös teidän yhdessäoloa ja läheisyyttä, poseerattujen kuvien lisäksi.

Minulta löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta kuvaukseen, myös ihania vaatteita 6kk-1v. koossa. Studion asut on merkitty kuvatekstiin #clientcloset. Omiakin saa tuoda jos lapsella on esim. tärkeä unipupu, oma keinutuoli tms.. Kuvia voidaan ottaa myös ulkona, studion pihalla ja takana olevassa metsässä tai muualla miljöössä.
Varauksen jälkeen lähetän teille vielä tervetulo-ohjeet, miten kuvaukseen voi valmistautua ja josta löytyy myös muutama vinkkivitonen kuvausta varten.

Lapsikuvaukset onnistuvat myös ihan missä iässä tahansa! Jokainen ikävaihe on ikuistamisen arvoinen.

Tästä pääset kuvauksen ja kuvien hinnastoon. Hinta muodostuu kuvausmaksusta ja tilaamistasi kuvista.