Newbornkuvaus

Vauvat ovat vastasyntyneitä vain hetken, raadollisen pienen hetken. Newborn -kuvaus on siis juuri sinulle, joka haluat muistaa ne ensi viikot, miten pieni vauva olikaan ja miten kippuralle hän vielä käpertyi, vauvan pienet varpaat ja posken vauvanukan.

Newbornkuvaus tehdään vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen jos vain vauvan ja äidin vointi sen sallii. Kuvaus onkin hyvä varata ajoissa, jo ennen vauvan syntymää, jotta kuvat saadaan otettua mahdollisimman pian. Kuvausta varatessa laitan lasketun ajan itselleni ylös ja tarkka päivä sovitaan heti vauvan synnyttyä. Newbornkuvauksen voi siis varata jo kuukausia ennen vauvan syntymää.

Kuvauksia kannattaa kuitenkin kysellä myös lyhyemmällä varoajalla tai jos vauva on jo syntynyt. Voi hyvin olla, että kalenterissa on tilaa. Aiemmin varaamalla bookaat tietysti paikan varmuudella. Myös jo newborniän ylittäneet vauvat ovat ehdottoman tervetulleita kuvauksiin. Jokainen ikä kannattaa ikuistaa! Vauvakuvaukset myös muutaman kuukauden ikäisen vauvan kanssa ovat aivan valloittavia.

 

 

Minulla on vauvaa varten kaikki tarvittava rekvisiitta kuvaukseen studiollani. Kuvaan vauvaa mm. beanbagilla, sekä halutessanne teidän sylissä. Käytän myös erilaisia koreja ja pieniä sänkyjä, mihin vauvan saa nätisti ja turvallisesti aseteltua. Myös kauniita pantoja ja myssyjä löytyy varastostani.

Mitä jos vauva ei nukukaan?

Lähetän teille vauvan syntymän jälkeen ohjeet, miten kuvaukseen voi valmistautua, joka osaltaan auttaa siihen, että vauva nukahtaa. Tietysti myös vauvan ikä vaikuttaa eli kun kuvataan mahdollisimman pian vauvan syntymän jälkeen, hän nukkuu vielä paljon. Varaan kuvaukseen myös niin paljon aikaa, että kuvaus voidaan tehdä kaikessa rauhassa ja vauvan tahtiin. Myös studion olosuhteet luodaan vauvalle mieluisaksi. Tottakai kuvia otetaan myös hereillä, kunhan vauva on vain tyytyväinen.

Saatte siis näistä ensi viikoista ikuiset muistot, joiden arvo vain kasvaa kun aikaa kuluu. Kuvani ovat viimeisteltyjä ja koskettavia. Ne ovat taideteoksia täydellisestä uudesta pienokaisestanne.

Tästä pääset kuvauksen ja kuvien hinnastoon. Hinta muodostuu kuvausmaksusta ja tilaamistasi kuvista.