Oodi naiseudelle

Odotuskuvaus on ihana tapa tallettaa tämä ainutlaatuinen hetki elämästä kauniisiin muistoihin.

Kun odotusaika on täynnä iloa ja odotusta, pelkoa ja epävarmuuttakin, on tärkeää löytää tapoja tallentaa kaikki nämä tunteet ja muistot. Odotuskuvauksessa voit tehdä juuri niin – luoda pysyvän muiston raskauden hetkistä ja ikuistaa kaikki odotuksen tunteet.

Kuvaus voidaan toteuttaa monella tavalla ja tyylillä. Joko yksin tai yhdessä puolison kanssa, miljöössä tai studiolla ja kuvaustyyli voi olla vaaleaa tai tummaa, pehmeää, tyylikästä ja rohkeaakin. Studioni taipuu moneksi ja tykkään toteuttaa erilaistakin kuvaa. Näitä voidaan yhdessä suunnitella ennen kuvausta.

Odotuskuvaus tehdään noin 1-2 kk ennen laskettua aikaa.  Mitään tiettyä aikarajaa tälle ei kuitenkaan ole. Oma vointi ja vatsan koko myös vaikuttaa. Kuvauksia on tehty myös rv. 38.

Odotuskuvia voidaan ottaa useammalla eri asulla. Studiolta löytyykin kauniita mekkoja ja asusteita kuviin, jotka on suunniteltu juuri kuvauskäyttöön. Studion asut on merkitty kuvatekstiin #clientcloset.

Yli  10 vuoden kokemus alalta on tuonut taitoa ja luovuutta luoda kauniita ja ainutlaatuisia kuvia. Olen saanut kehuja kuvauksen rennosta tunnelmasta ja hyvästä ohjaamisesta, joten myös nude kuvien ottaminen on tuntunut helpolta.

Odotusaika on lyhyt ja ainutlaatuinen hetki elämässäsi, joten älä anna sen lipua ohitsesi. Tartu tilaisuuteen ja tallenna tämä kaunis hetki kuvien muodossa.

Tästä pääset kuvauksen ja kuvien hinnastoon. Hinta muodostuu kuvausmaksusta ja tilaamistasi kuvista.