Perhekuvaus

Lupa nauraa, halia lujaa ja hassutella. Tämä on hetki yhdessä, omien rakkaiden kanssa.

Kuvauksen aikana kuvaan teitä yhdessä ja erikseen. Otan lapsista muutamia omia kuvia ja kuvia joissa lapsi saa olla myös hetken yksin vanhemman kanssa. Nämä kuvat nousevat arvoon arvaamattomaan kun aika vierii. Haluaisinkin luoda tästä vielä enemmän sellaisen odotetun vuosittaisen perinteen, käydä perhekuvissa.

Kuvaukset miljöössä kesäaikaan painottuvat aina iltaan. Rohkaisenkin esim. kuvauspäivänä siirtämään päikkäreitä myöhemmäksi ja varsinkin ulkona tällaisena spesiaalina hetkenä kun lähdetään yhdessä seikkailulle, lapset kyllä jaksaa, vaikka nukkumaanmenoaika olisi jo mennytkin.

Tietysti pienempien lasten kanssa, joita ei samalla tavalla pysty innostamaan jaksamaan, niin kuvaus on järkevin tehdä aiemmin esim. klo. 6-7 aikoihin. Tällöin kuvausmiljöönä toimii paikka, jossa päästään varjoon kuvaamaan ja valo siivilöityy kauniisti vaikka puiden läpi.

Suosittelen lämmöllä näitä perhekuvauksia myös sitten vähän isompienkin lasten kanssa esim. noin viisi vuotiaista ylöspäin, jolloin voidaan oikeasti hyödyntää se auringon laskun taika. Varsinkin elo-syyskuu onkin parasta aikaa kuvauksille kun se aurinko laskee jo vähän aiemmin.