newbornkuvaus

Vastasyntyneitä vain pienen hetken!

 
Newbornkuvaus tehdään vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen. Kuvaus onkin hyvä varata ajoissa, jo ennen vauvan syntymää, jotta kuvat saadaan otettua mahdollisimman pian. Kuvausta varatessa laitan lasketun ajan itselleni ylös ja tarkka päivä sovitaan heti vauvan synnyttyä. Kuvauksen voi siis varata jo kuukausia ennen vauvan syntymää.

Minulla on vauvaa varten kaikki tarvittava rekvisiitta kuvaukseen. Suunnittelen 3-4 värikokonaisuutta, mitä voisin kuvauksessa käyttää. Kuvaan vauvaa mm. beanbagilla eri asennoissa, vatsallaan ja selällään, sekä halutessanne teidän sylissä. Käytän myös erilaisia koreja ja pieniä sänkyjä, mihin vauvan saa nätisti ja turvallisesti aseteltua. Myös kauniita pantoja ja myssyjä löytyy varastostani. Suunnittelen jokaisen kuvauksen etukäteen. Tietyt asiat tehdään tietyssä järjestyksessä ja vauva sitten sanoo sen lopullisen sanan, mihin hän suostuu <3

Mitä jos vauva ei nukukaan?

Lähetän teille vauvan syntymän jälkeen ohjeet, miten kuvaukseen voi valmistautua, joka osaltaan auttaa siihen, että vauva nukahtaa. Tietysti myös vauvan ikä vaikuttaa eli kun kuvataan mahdollisimman pian vauvan syntymän jälkeen, hän nukkuu vielä paljon. Varaan kuvaukseen myös niin paljon aikaa, että kuvaus voidaan tehdä kaikessa rauhassa ja vauvan tahtiin. Myös studion olosuhteet luodaan vauvalle mieluisaksi. Tottakai voidaan kuvia ottaa myös hereillä, kunhan vauva on vain tyytyväinen.

Paras palaute, minkä olen saanut kuvauksen aikana oli se kun äiti nukahti sillä välin kun kuvasin vauvaa, joka nukkui myös tyytyväisenä koko kuvauksen ajan. Kuvauksen aikana vanhemmat saavat siis ottaa vaikka torkut! Minä hoidan loput.